Bruder - Combina Claas

Copiii sunt fascinati de ceea ce vad si descopera in jurul lor, iar orice copil care au avut ocazia sa vada un tractor sau o combina pe camp sigur a fost impresionat de marimea si folosirea lor.

Tractoarele sunt poate unele dintre cele mai cunoscute utilaje agricole, dar diversitatea de accesorii pe care pot sa le includa (cupa, remorca, cisterna, plug s.a.m.d.) le fac foarte interesante pentru o multitudine de jocuri si activitati ale copiilor.

Dar copiii nu sunt singurii care profita de aspectul si caracteristicile acestor utilaje agricole de jucarie. Jucariile Bruder imita perfect combinele, tractoarele si utilajele agricole pe care le reprezinta, fiind un cadou foarte bun pentru cei pasionati de agricultura sau care detin astfel de utilaje. Machetele de jucarie ale combinelor si tractoarelor sunt la scara 1:16 si sunt fabricate numai din materiale de calitate.

>> Cauti un tractor de jucarie, o combina de jucarie sau un utilaj agricol de jucarie pentru copilul tau? Intra pe magazinul online trompi. Acolo gasesti o varietate mare de tractoare, combine si utilaje agricole de jucarie!

Tractoare de jucarie

Tractor cu remorca de jucarie de la Miniland

Tractorul include o remorca ce poate fi detasata si transformata in roaba. Usor de manevrat, creat special pentru copiii peste 2 ani.

 

Tractor cu incarcator Roadmax de jucarie de la Bruder

O jucarie solida, special creata pentru copiii mici, cu varsta peste 2 ani. Cuva este functionala si manevrabila cu ajutorul manerului. Tot Roadmax exista si setul de jucarie cu tractor si remorca.

 

Tractor de jucarie de la Wader

Tractor de jucarie Farmer. Disponibil si in varianta tractor cu cupa. Jucariile sunt recomandate copiilor cu varsta peste 3 ani.

 

Tractor cu accesorii de jucarie de la Wader

Tractorul include si cuva, cisterna si alte accesorii din plastic. Setul este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

 

Tractor Claas de jucarie de la Bruder

Toata tractoarele imita modelele reale si sunt fabricate din plastic de calitate. Recomandate copiilor peste 3 ani.

 

Tractor Deutz Agrotron de jucarie de la Bruder

Fabricat in Germania. Imita modelul real. Disponibil si pe modelele de tractor Deutz Agrotron 200, tractor Deutz Agrotron 200 cu incarcator, tractor Deutz Agrotron X720 si tractor Deutz Agrotron X720 cu incarcator.

 

Alte marci de tractoare de jucarie:

 • Tractor Case de jucarie
 • Tractor Fendt de jucarie
 • Tractor JCB de jucarie
 • Tractor John Deere de jucarie
 • Tractor Lamborghini de jucarie
 • Tractor Massey Fergunson de jucarie
 • Tractor McCormick de jucarie
 • Tractor New Holland de jucarie
 • Tractor Renault de jucarie
 • Tractor Same de jucarie
 • Tractor Steyr de jucarie
 • Tractor Valtra de jucarie

Intra pe magazinul online trompi, la categoria masini, trenuri, avioane pentru a vedea toate ofertele de tractoare, combine si utilaje agricole de jucarie!

Combine de jucarie

Combina Caterpillar Lexicon de jucarie de la Bruder

Imita perfect modelul real si este fabricata din plastic de calitate si cauciuc. Este recomandata copiilor peste 3 ani.

 

Combina Claas Jaguar 900 de la Bruder

Echipamentele sunt reglabile in inaltime, iar rotile sunt din cauciuc. Imita perfect modelul real. Disponibila si pe varianta Combina Claas Lexicon 480.

 

Utilaje agricole

Cilindru cu stropitoare de jucarie de la Bruder

Rezervorul se poate umple cu apa, capacul se poate inchide, iar tuburile se pot intinde. Este recomandat copiilor peste 4 ani.

 

Presa Fan John Deere de jucarie de la Bruder

Un model in miniatura a piesei reale, fabricata din plastic de calitate superioara. Varsta recomandata: peste 3 ani.