Top carucioare sport 1000 - 1500 RON

Carucioarele sport sunt acele carucioare usoare, ideale pentru plimbari in aer liber si jogging. Acestea sunt ideale pentru parintii activi sau care au nevoie de un carucior usor manevrabil care sa nu le faca probleme in plimbarile prin zone aglomerate sau problematice (spatiu mic, denivelari, stradute stramte s.a.m.d.).

Proiectul Alege caruciorul potrivit cu Trompi are ca scop prezentarea si clasificarea fiecarui tip de carucior in functie de criterii prestabilite (accesorii, confort, siguranta si manevrabilitate) si in functie de buget.

In acest articol va vom prezenta topul carucioarelor sport pentru copii cu un pret intre 1000 si 1500 RON.

 

Top 10 carucioare sport cu un pret intre 1000 – 1500 RON

In tabelul urmator veti gasi primele pozitii in clasificarea carucioarelor sport cu pretul intre 1000 RON si 1500 RON din punct de vedere al criteriilor selectate de noi ca fiind cele mai importante in alegerea unui carucior pentru copil.

Atat criteriile de clasificare, cat si informatii complete despre proiectul Alege caruciorul potrivit cu Trompi puteti afla in articolul Alege caruciorul potrivit cu Trompi.

PozitieCaruciorPret (RON)*Punctaj**
1.CAM - Carucior Pretty Cross1.287,00
2.Chicco - Carucior Sport CT 0.2 + Scaun Auto Cosulet1.211,00
3.X-lander - Carucior Sport X Run1.358,00
4.ABC Design - Carucior Sport Primo cu Landou Snooze 1.150,00
5.Baby Dreams - Carucior Hi-q 1.149,00
6.X-lander - Carucior Sport X V1.499,00
7.Jane - Carucior Solo Pro1.359,00
8.Nurse - Carucior Sport Run1.040,00
9.Bebe Confort - Carucior Loola1.485,00
10.Chipolino - Carucior Sport Futura1.099,00
* Pretul produselor este conform pretului afisat pe magazinul online Trompi.ro in momentrul publicarii articolului.
** Punctajul final este obtinut prin analizarea si punctarea independenta a fiecarui carucior in functie de accesorii aditionale incluse in pachet, accesorii pentru confortul copilului, accesorii de siguranta si accesorii si / sau sisteme pentru o manevrare mai usoara a caruciorului.

Carucioare sport pentru copii cu un pret intre 1000 – 1500 RON

In continuare gasiti o prezentara detaliata primelor 5 carucioare prezente in tabel, prezentare ce o sa includa date despre carucior si punctajul acordat in cele 4 categorii (accesorii, confort, siguranta si manevrabilitate).

CAM – Carucior Pretty Cross

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: caruciorul CAM exceleaza la capitolele siguranta si manevrabilitate, avand sasiul din aluminiu (cu tevi eliptice), sistem de frane interconectate, maner de ajustare a inaltimii si doua mecanisme patentate de CAM de fixare/desprindere rapida a landoului de pe structura si de fixare reversibila (cu fata sau cu spatele la directia de mers).

 

Chicco – Carucior Sport CT 0.2 + Scaun Auto Cosulet

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: include caruciorul sport si cosulet auto pentru bebelusi 2 – 10 kg. Caruciorul rezista pana la o greutate de 22,7 kg, ceea ce inseamna ca puteti sa-l folositi inca de la nastere si pana ce copilul ajunge la o varsta aproximativa de 3 ani. Caruciorul Chicco este foarte comod datorita accesoriilor aditionale, sistemelor de ajustare ale spatarului, suportului pentru picioruse si suspensiilor instalate pe toate cele 4 roti.

 

X-lander – Carucior Sport X Run

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: carucior este ideal pentru parintii activi, pentru jogging si iesiri in natura. Datorita cadrului special din alumiuniu, rotilor de 16 inch, franei de mana si a altor articole speciale, caruciorul Sport X Run este ideal pentru a face jogging sau a plimba bebelusul chiar si pe terenuri denivelate, cu acelasi confort si siguranta de care are nevoie un copil atunci cand se afla intr-un carucior pentru copii.

 

ABC Design – Carucior Sport Primo cu Landou Snooze

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: siguranta si utilitate. Landoul Snooze ofera o pozitie corecta si sigura a bebelusului, iar caruciorul sport include toate accesoriile de siguranta si confort de care are nevoie copilul.

 

Baby Dreams – Carucior Hi-q

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: caruciorul modern cu trei roti este foarte practic datorita multitudinii de accesorii pe care le include, iar sistemul sau usor de manevrat il face foarte util pentru parinti.

 

 

* pretul produselor prezentate in articol sunt conform pretului afisat pe magazinul online Trompi.ro in momentul publicarii articolului si se pot schimba pe parcurs. Pentru informatii despre carucioare copii, disponibilitatea acestora si pretul curent, consultati magazinul online Trompi.ro.