Top carucioare cu landou sub 1000 RON

Carucioarele cu landou pot fi folosite inca de la nastere si includ un landou pentru transportul bebelusului si un carucior sport pentru transportul copilului.

Proiectul Alege caruciorul potrivit cu Trompi are ca scop prezentarea si clasificarea fiecarui tip de carucior in functie de criterii prestabilite (accesorii, confort, siguranta si manevrabilitate) si in functie de buget.

In acest articol va vom prezenta topul carucioarelor cu landou pentru copii cu un pret sub 1000 RON.

 

 

Top 10 carucioare cu landou cu un pret sub 1000 RON

In tabelul urmator veti gasi primele pozitii in clasificarea carucioarelor cu landou cu pretul sub 1000 RON din punct de vedere al criteriilor selectate de noi ca fiind cele mai importante in alegerea unui carucior pentru copil.

Atat criteriile de clasificare, cat si informatii complete despre proiectul Alege caruciorul potrivit cu Trompi puteti afla in articolul Alege caruciorul potrivit cu Trompi.

PozitieCaruciorPret (RON)*Punctaj**
1.Baby Dreams - Carucior Kunert Vip 749,00
2.Bertoni - Carucior Calypso 671,00
3.Carucior Atlanta 3 Bertoni971,00
4.Bertoni - Carucior Cayenne 849,00
5.Baby Design - Carucior Sprint plus 2 in 1 999,00
6.Nurse - Carucior Sport Mega cu Landou888,00
7.Graco - Carucior Mirage Solo Mode Gris749,00
8.Bambino World - Carucior Combo 2 in 1949,00
9.Bertoni - Carucior Combi 426,00
10.Bambino World - Carucior Drive & Walk Combi System + Scoica799,00
* Pretul produselor este conform pretului afisat pe magazinul online Trompi.ro in momentrul publicarii articolului.
** Punctajul final este obtinut prin analizarea si punctarea independenta a fiecarui carucior in functie de accesorii aditionale incluse in pachet, accesorii pentru confortul copilului, accesorii de siguranta si accesorii si / sau sisteme pentru o manevrare mai usoara a caruciorului.

Carucioare cu landou pentru copii cu un pret sub 1000 RON

In continuare gasiti o prezentare detaliata a primelor 5 carucioare cu landou prezente in tabel, prezentare ce o sa includa date despre carucior si punctajul acordat in cele 4 categorii (accesorii, confort, siguranta si manevrabilitate).

Baby Dreams – Carucior Kunert Vip

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: caruciorul Kunert Vip este un carucior usor din alumiuniu ce include maner reversibil, suspensii pe toate rotile, maner telescopic, spatar reglabil si roti mari usor de montat.

 

Bertoni – Carucior Calypso

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: caruciorul Calypso include si el maner reversibil, dar ceea ce-l face special este utilitatea sa, continand o multitudine de accesorii si sisteme destinate unui confort marit.

 

Bertoni – Carucior Atlanta 3

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: cu un aspect foarte dragut, caruciorul Atlanta 3 include scaunul sport, landoul, husa pentru picioare si geanta pentru mamici in culori asortate, iar caruciorul poate fi folosit ca si landou sau numai ca un carucior sport, putand fi folosit de la nastere pana la varsta de 3 ani.

 

Bertoni – Carucior Cayenne

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: sistemul de franare este foarte efficient si sigur, caruciorul dispunand de frane cu discuri si de amortizoare de soc pe spate.

 

Baby Design – Carucior Sprint plus 2 in 1

Punctaj total:  

Accesorii:  

Confort:  

Siguranta:  

Manevrabilitate:  

Caracteristici: caruciorul Sprint plus 2 in 1 este un carucior multifunctional cu landou, avand o constructie rezistenta, un sistem de frane eficient si un confort maxim datorita spatiului mai larg si dotat cu accesorii speciale pentru confort.

 

 

 

* pretul produselor prezentate in articol sunt conform pretului afisat pe magazinul online Trompi.ro in momentul publicarii articolului si se pot schimba pe parcurs. Pentru informatii despre carucioare copii, disponibilitatea acestora si pretul curent, consultati magazinul online Trompi.ro.