Bruder - Camion si Buldoexcavator

Cand incep sa deosebeasca masinutele si invata ce functie are fiecare masinuta, baieteii incep sa fie din ce in ce mai atrasi de joaca cu acestea. Fie ca isi construiesc singuri drumuri si obstacole, fie ca se joaca in nisip cu ele, masinile si utilajele pentru construit de jucarie sunt o sursa neintrerupta de distractie pentru micuti.

Masinile si utilajele de constructii pentru copii sunt buldozerele, basculantele, incarcatoarele, betonierele, buldo-excavatoarele, excavatoarele, macaralele, camioanele s.a.m.d. Fiecare permite o joaca diferita, iar combinate acestea permit copilului sa imite ceea ce vede in jurul sau.

Majoritatea masinutelor de jucarie sunt recomandate copiilor cu varsta peste 3 ani (din cauza partilor mici ce pot fi usor inghitite), dar exista si masini ce pot fi folosite inca de la varsta de 2 ani (acestea au de obicei o forma mai simpla, culori mai pronuntate si functii reduse).

>> Cauti o masinuta de jucarie pentru copilul tau? Intra pe magazinul online trompi. Acolo gasesti o varietate mare de masinute si utilaje constructii de jucarie!

Utilaje de constructie de jucarie

Daca te hotarasti sa-i cumperi copilului tau o masinuta de constructii, pe piata gasesti cam toate modelele pe care poti sa le vezi si pe strada sau in locurile unde se construieste. Cele mai populare sunt cele ce pot fi intalnite mai des si despre care copilul are cunostinte (camioanele, betonierele, excavatoarele), dar oricare ar fi gusturile copilului tau, sigur o sa gasesti si un utilaj de jucarie care sa il multumeasca.

Doi mari producatori de astfel de jucarii sunt Bruder si Wader. Ambii sunt producatori germani, iar calitatea si rezistenta se pot vedea in fiecare masinuta de jucarie pe care o produc.

Utilajele de construit de jucarie nu sunt numai pentru copii. Desi joaca cu acestea le este destinata lor, foarte multe persoane achizitioneaza astfel de modele pentru cadouri catre adulti. Modele de la Bruder imita perfect modelele reale ale vehiculelor, iar scara este de 1:16. De aceea, este foarte popular sa se ofere spre cadou o masinuta sau utilaj de jucarie cu care persoana adulta lucreaza sau detine.

Basculante jucarii

Basculanta de jucarie Roadmax Bruder

O jucarie rezistenta, cu un design special pentru copiii mici (peste 2 ani). Include cabina si capota ce pot fi deschise si roti moi.

 

Basculanta de jucarie Scania Bruder

Imita modelul real. Include oglinzi exterioare pliabile, remorca basculabila si roti din cauciuc. Este recomandata copiilor peste 3 ani.

 

Betoniere jucarii

Betoniera de jucarie Supertruck Wader

Fabricata in Germania, betoniera jucarie Supertruck impresioneaza prin designul si culorile sale speciale pentru copii. Este recomandata copiilor peste 3 ani.

 

Betoniera de jucarie MAN Bruder

Include cabina basculabila, oglinzi pliabile, sistem de amestecare prin rotire si roti de cauciuc. Betoniera jucarie este recomandata copiilor peste 4 ani.

 

Buldoexcavatoare jucarii

Buldozer Excavator de jucarie Construck Wader

Este fabricat din plastic de calitate superioara, iar culorile sunt potrivite pentru copii. Varsta recomandata: peste 3 ani.

 

Buldoexcavator de jucarie Roadmax Bruder

Buldoexcavatorul jucarie este deplin functional iar excavatorul poate fi blocat pe pozitie. Recomandat copiilor peste 2 ani.

 

Buldoexcavator de jucarie JCB MIDI Bruder

Imita modelul real. Jucaria include cupa frontala cu pozitii de descarcare si incarcare, pozitie de blocare a excavatorului si multe altele. Recomandat copiilor peste 3 ani.

 

Buldozere jucarii

Buldozer de jucarie Construck Wader

Buldozerul jucarie este fabricat din plastic rezistent si este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani. Este usor de folosit de catre copii.

 

Buldozer de jucarie Articulat Fr130 Bruder

Include cupa complet functionala, iar jucaria respecta intocmai caracteristicile modelului original. Recomandat pentru copiii cu varsta peste 3 ani.

 

Buldozer Caterpillar de jucarie Bruder

Buldozerul caterpillar jucarie imita perfect modelul real. Fabricat din plastic de calitate superioara. Recomandat copiilor peste 3 ani.

 

Cilindri compresori jucarii

Masina de jucarie pentru intins Asfaltul Bruder

Cilindrul compresor de jucarie imita perfect modelul original. Este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

 

Camioane jucarii

Camion  de jucarie Construck Wader

Camionul jucarie este fabricat in Germania. Culorile sunt speciale pentru copii. Recomandat copiilor peste 3 ani.

 

Camion de jucarie cu Excavator Roadmax Bruder

Camionul jucarie are atasat un excavator. Fabricat din plastic de calitate ridicata. Jucaria este recomandata copiilor peste 2 ani.

 

Camion cu Macara de jucarie MAN Bruder

Macara cu sistem de pivotare, cu brat extensibil si posibilitate urcare sau coborare carlig. Varsta recomandata: peste 4 ani.

 

Camion cu Remorca de jucarie MAN TGA Bruder

Setul include camion cu remorca cu sistem de basculare. Fabricate din plastic de calitate ridicata. Varsta recomandata: peste 3 ani.

 

Camion de jucarie DHL Bruder

Imita perfect modelul real de camion DHL. Cabina este basculabila iar containarul contine picioare de sustinere. Varsta recomandata: peste 3 ani.

 

Camion de jucarie Mercedes Benz Actross LKW Bruder

Remorca si cabina sunt basculabile. Fabricat din plastic de calitate superioara. Varsta recomandata: peste 3 ani.

 

Camion pentru busteni de jucarie MAN TGA Bruder

Macaraua este functionala pentru incarcarea sau descarcarea bustenilor. Imita modelul original. Pentru copii peste 3 ani.

 

Camion de jucarie pentru transport bovine Bruder

Camion jucarie special pentru transportul bovinelor. Include rampa de urcare. Varsta recomandata: peste 3 ani.

 

Excavatoare jucarii

Excavator de jucarie Construck Wader

Excavator pentru copii cu varsta peste 3 ani. Este fabricat din plastic. Excavatorul jucarie are dimensiunile de 57 x 16.5 x 20 cm.

 

Bruder – Excavator Caterpillar de jucarie Bruder

Confectionat din plastic de calitate superioara. Imita modelul original de excavator caterpillar. Varsta recomandata: peste 4 ani.

 

Excavator de jucarie Roadmax Bruder

Excavatorul jucarie este functional. Special creat pentru copiii cu varsta peste 2 ani. Fabricat din plastic de calitate.

 

Excavator de jucarie Liebherr Bruder

Excavatorul jucarie include brat de incarcare functional. Este fabricat din plastic de calitate. Recomandat copiilor peste 3 ani.

 

Masini – Incarcatoare de jucarie

Incarcator de jucarie Roadmax – Bruder

Incarcatorul jucarie este special creat pentru copii mici de peste 2 ani. Include cupa functionala si roti din cauciuc.

 

Incarcator Telescopic de jucarie MLT 633 – Bruder

Include brat extensibil, cupa functionala si roti din cauciuc. Imita perfect modelul original. Recomandat copiilor cu varsta peste  4 ani.

 

Incarcator Caterpillar de jucarie Bruder

Incarcatorul jucarie include cuva functionala si roti din cauciuc. Este recomandat copiilor peste 3 ani. Imita perfect modelul real.

 

Masini platforme jucarii

Platforma de jucarie Mercedes Sprinter Bruder

Platforma jucarie cu marca Mercedes Sprinter. Imita modelul real. Recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.

 

Platforma de jucarie Mercedes Benz Actros Bruder

Include rampa de incarcare cu sistem de fixare pentru buldozere. Recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.

 

Supertruck Trailer de jucarie Wader

Platforma jucarie include trailerul plus 2 masini din plastic. Fabricata din plastic de calitate. Recomandata copiilor peste 3 ani.

 

Mini-excavatoare jucarii

Mini-excavator de jucarie Schaeff Hr 16 Bruder

Mini-excavatorul jucarie include brat articulat si lama ajustabila. Imita modelul original. Varsta recomandata: peste 3 ani.

 

Motostivuitoare jucarii

Motostivuitor de jucarie cu 2 Paleti Bruder

Motostivuitorul jucarie include sistem de directie functional si brat pivotant. Recomandat copiilor peste 3 ani.