Copiii adora sa-si imite parintii, iar cea mai buna dovada este placerea absoluta a copilului cand poate face acele actiuni pe care parintii le fac zilnic. De cand este bebelus, copilul o sa fie mai atras de jucarii asemanatoare obiectelor folosite de parinti (telefonul de jucarie, masinuta de jucarie si altele).

Pe masura ce cresc, fetitele sunt din ce in ce mai pasionate de jucarii de rol, in speciale de jucariile care implica cresterea unui copil (papusi, carucioare de plastic, patut de jucarie etc.) si de jucariile ce implica gatitul si curatenia (mini-bucatarie de jucarie, set de vase de joaca, seturi de curatenie de jucarie s.a.m.d.).

Baieteii sunt mai pasionati in schimb de jucariile ce implica construirea si repararea obiectelor (seturi de scule de jucarie si alte unelte tehnice).

Copiii pot fi atrasi si de alte jucarii ce duc spre meserii ce le-au placut. Astfel, ei pot sa prefere jucariile specifice obiectelor unui pompier, doctor, constructor, politist, vanzator, coafeza s.a.m.d.

 

Bucatarii de jucarie pentru copii

Bucatarie Gourmet cu sunete Little Tikes. Bucatarie electronica scoate sunete specifice unei bucatarii adevarate si include un grill cu 3 sunele si lumini ce reflecta flacara sau sunete de apa care fierbe, sunete de vase lovite pentru spalarea vaselor, 15 alte accesorii si un telefon. Bucataria de jucarie are dimensiunile de 103 x 38 x 104 cm si este recomandata copiilor cu varsta peste 2 ani.

Play Kitchen Wader. O bucatarie de jucarie fabricata din plastic de calitate superioara. Bucataria include aragaz, cuptor cu microunde si o multime de accesorii pentru depozitarea tuturor ustensilelor de gatit si pentru a face experienta cat mai reala. Bucataria de jucarie are o dimensiune de 54.5 x 23.5 x 36 cm si este recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.

Bucatarie Lifestyle Custom Step2. O bucatarie de jucarie care imita foarte bine modelul real. Include tigaie pentru prajit, oala pentru fiert cu sunete specifice, cuptor din otel inoxidabil, cuptor cu microunde, multiple sertare de depozitare, chiuveta si multe accesorii. Dimensiunile bucatariei de jucarie sunt de 105.4 x 71.1 x 35.6 cm si este recomandata copiilor cu varsta peste 2 ani.

 

Accesorii de gatit de jucarie pentru copii

Sort de bucatarie Barbie Klein. Setul sortulet Barbie include sortuletul, o manusa, un facalet si 3 forme. Sortuletul este de culoarea roz si include o mica imagine cu Barbie. Dimensiunile sunt de 30 x 2.5 x 30 cm.

Set de gatit Alex Toys. Un set de gatit format din 13 vase emaliate: oala cu capac, cratita cu capac, tigaie, bol pentru salata, spatula din lemn, lingura din lemn, pensula, spatula, polonic si 2 suporturi pentru cratite. Varsta recomandata este peste 3 ani.

Set alimente Klein. Alimentele sunt: 6 oua, doua bucati de pui si crenvusti. Alimentele de jucarie au dimensiunile de 15 x 11 x7 cm.